ΑΕΚ : Σε πρώτο πλάνο ο Πλάνιτς

ΑΕΚ : Σε πρώτο πλάνο ο Πλάνιτς

Στην ΑΕΚ... τρέχουν για να καλύψουν και το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο την «τρύπα» που υπήρχε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Με την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο να βρίσκεται σε εξέλιξη, οι άνθρωποι της ΑΕΚ… τρέχουν για να κλείσουν και τις υπόλοιπες μεταγραφικές υπόθεσεις.

Προτεραιότητα για την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα αποτελεί η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με τον Ιταλό τεχνικό να επιθυμεί σύντομα να έχει στα… χέρια του τον νέο στόπερ της ΑΕΚ. Έτσι, παραμένει πάντα ψηλά το όνομα του Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Ο Ογκνιεν Βράνιες είναι πάντα στη λίστα, αλλά η περίπτωσή του κεντρικού αμυντικού της Άντερλεχτ έχει κολλήσει και δεν προχωράει. Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ βλέπει κι άλλες λύσεις για τα μετόπισθεν.

Όπως σημειώνει λοιπόν, η «Ωρα», οι «κιτρινόμαυροι» παλεύουν ακόμα την υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς. Ο 28χρονος στόπερ αρέσει αρκετά στην Ένωση, με τον Ίλια Ίβιτς να… κυνηγάει την απόκτησή του. Ωστόσο, η περίπτωσή του Σέρβου χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την Στεάουα, από την οποία προσπαθεί να μείνει οριστικά ελεύθερος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ