Ραφίνια : «Φεύγω, θα μιλήσω τη Δευτέρα»

Ραφίνια : «Φεύγω, θα μιλήσω τη Δευτέρα»

Ο Ραφίνια αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, με τον Βραζιλιάνο παίκτη να τονίζει πως θα μιλήσει την Δευτέρα.

Ο Ραφίνια αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι και τον Ολυμπιακό, με τον αντιπρόεδρο της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ να επιβεβαιώνει χθες (14/8) πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός απάντησε θετικά στην «ερυθρόλευκη» πρόταση. «Δέχθηκε μία πρόταση από Ελληνική ομάδα και ήδη έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας ότι πρόκειται να την αποδεχτεί», τόνισε ο αντιπρόεδρος της «Φλου».

Έτσι, οι πρωταθλητές Ελλάδας προχωρούν στην ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας με έναν πολύ έμπειρο παίκτη, με μεγάλες παραστάσεις από το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Δημοσιογράφος της Globoesporte προσέγγισε τον Ραφίνια, ο οποίος παραδέχθηκε ότι φεύγει από την Φλαμένγκο και την Βραζιλία, ενώ ξεκαθάρισε πως θα τοποθετηθεί τη Δευτέρα για την απόφασή του.

«Φεύγω. Δεν μιλάω τώρα, θα μιλήσω τη Δευτέρα», ήταν το σχόλιο του 34χρονου δεξιού μπακ. Με την φανέλα της Φλαμένγκο, ο Βραζιλιάνος παίκτης κατέγραψε 39 συμμετοχές. Ενώ, θυμίζουμε πως με την Μπάγερν Μονάχου αγωνίστηκε σε 266 ματς (6 γκολ, 29 ασίστ) και στην Σάλκε είχε 198 αναμετρήσεις στα πόδια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ