Γκάνεα : «Ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται στον Άρη»

Γκάνεα : «Ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται στον Άρη»

Ο Κριστιάν Γκάνεα διευκρίνισε την προφορά του ονόματός του, ενώ στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη.

Ο Κριστιάν Γκάνεα έφτασε στα Τρία Πέντε Πηγάδια και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε χαρακτηριστικά:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται στον Άρη. Ήμουν θετικός από την πρώτη στιγμή. Έκανα την έρευνά μου για την ομάδα, είδα την τρέλα του κόσμου για την ομάδα, μίλησα με τον Γκάμπριελ Τόρζε όπως και με τον Χουλιάν. Είδα ότι η πόλη είναι πολύ όμορφη και εκπληκτικός ο κόσμος της ομάδας. Διαπίστωσα ότι το περιβάλλον είναι ιδανικό για μένα».

Ο Γκάνεα, και όχι Γκανέα τελικά, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Αθλέτικ Μπιλμπάο, Νουμάνθια και Βιτορούλ.

Επιπλέον, επικοινώνησε με τον Άγγελο Χαριστέα και όπως επισήμανε τον ήξερε από το γκολ στον τελικό του EURO 2004». Τέλος, όσον αφορά τη συμπεριφορά του στο χορτάρι είπε: «Καλύπτω όλη την αριστερή πλευρά καθώς μου αρέσει να συμμετέχω στην επίθεση βγαίνοντας από τα άκρα και να σεντράρω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ