Παναθηναϊκός : Ο Λουτσέσκου βλέπει τον Κουρμπέλη… εναλλακτικά

Παναθηναϊκός : Ο Λουτσέσκου βλέπει τον Κουρμπέλη… εναλλακτικά

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου έχει στη μεταγραφική λίστα του τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και το «10» εξηγεί τι ισχύει.

Το «back up plan» του Μιρτσέα Λουτσέσκου για τη μεσαία γραμμή της Ντιναμό Κιέβου είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Η πληροφορία που μετέδωσαν τα ουκρανικά ΜΜΕ είναι αληθής: πράγματι, ο Ρουμάνος προπονητής έχει ξεχωρίσει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του.

Όμως, ο Κουρμπέλης δεν είναι ο πρώτος στόχος του Λουτσέσκου. Ο διακαής πόθος του Λουτσέσκου για τον «άξονα» της Ντιναμό είναι Γκλεν Καμαρά της σκωτσέζικης Ρέιντζερς. Ο 24χρονος Φιλανδός έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Ρουμάνος, όμως κοστίζει και περισσότερο συγκριτικά με τον Κουρμπέλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ντινάμο ρώτησε τη Ρέιντζερς για τον Καμαρά και ενημερώθηκε πως το αντίτιμο ορίζεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που κρίνεται υπερβολικό από την ουκρανική ομάδα και διαπραγματεύεται (ανεπιτυχώς μέχρι στιγμή) για να το μειώσει.

Ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει να εξαντληθούν τα περιθώρια για τη μεταγραφή του Καμαρά και έχει υποδείξει τον Κουρμπέλη ως εναλλακτική, στο ενδεχόμενο ενός αδιεξόδου στις συζητήσεις για τον Φιλανδό. Η Ντιναμό ασχολείται με τον Καμαρά και ακόμα δεν έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό για τον «κάπταιν» του.

Αν και όταν η Ντιναμό εμφανιστεί στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός θα αξιώσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ. Επιπροσθέτως, ο Κουρμπέλης έχει εξηγήσει στο παρελθόν ότι θα έφευγε από το Κορωπί μόνο για ένα προηγμένο πρωτάθλημα και μία ομάδα πρώτης ταχύτητας. Και η Ουκρανία που σπαράσσεται από τον εμφύλιο και την αβεβαιότητα, δεν πληροί αυτή την προϋπόθεση. Βέβαια, πάντα υπάρχει η πιθανότητα μιας εξωπραγματικής προσφοράς από τη Ντιναμό, αλλά αυτή φαντάζει μακρινή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ