Απόλλων Σμύρνης : Με προπονητή τον Τεννέ στα μπαράζ

Απόλλων Σμύρνης : Με προπονητή τον Τεννέ στα μπαράζ

Ο Μπάμπης Τεννές θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τον Απόλλων Σμύρνης στους αγώνες μπαράζ με τη Ξάνθη με στόχο μία θέση στην επόμενη Super League.

Παρά την κόντρα που υπήρχε μεταξύ της διοίκησης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και του Έλληνα τεχνικού, ο τελευταίος θα είναι ο τεχνικός ηγέτης για την ομάδα στα μπαράζ της Super League 1.

Η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών δημιουργήθηκε μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Μπάμπης Τεννές σχετικά με το μέλλον του. Ωστόσο, θα παραμείνει στην ομάδα και θα την οδηγήσει στα μπαράζ για την άνοδο στη Super League 1 με την Ξάνθη στις 22 και 29 Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα, μένει να διαλευκανθεί και το θέμα του Γιώργου Παράσχου, ο οποίος δεν θέλησε να ακολουθήσει την ομάδα στα μπαράζ, παρόλο που είχε συμφωνήσει με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Γενικώς, στο «στρατόπεδο» του Απόλλωνα είναι… μπερδεμένοι αναφορικά με το μέλλον της ομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα κρίσιμα παιχνίδια με τη Ξάνθη, θα πορευτεί με τον Τεννέ.

Να σημειωθεί, ότι τουλάχιστον για τις δύο συγκεκριμένες αναμετρήσεις θα παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας οι Μάρκο Μπλάζιτς και Τάσος Λαγός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ