ΑΕΚ : Πολύ κοντά στον Χνιντ, δεν εγκαταλείπει τον Βράνιες

ΑΕΚ : Πολύ κοντά στον Χνιντ, δεν εγκαταλείπει τον Βράνιες

Ακόμη και σήμερα είναι πιθανό να έρθει στην Αθήνα ο Νασίμ Χνιντ, η απόκτηση του οποίου δεν αλλάζει τίποτα στην υπόθεση Βράνιες.

Μετά την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα η ΑΕΚ φόρτσαρε για να κλείσει και την τρύπα στο κέντρο της άμυνας. Κάτι που φαίνεται πως θα συμβεί με τον διεθνή Τυνήσιο, Νασίμ Χνιντ, που φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην Ένωση.

Στην πατρίδα του γράφουν πως υπάρχει μια διαφορά κοντά στις 200.000 ευρώ με την ομάδα του, τη Σφαξιέν, αλλά αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα με τον παίκτη μάλιστα να αναμένεται ακόμη και σήμερα στην Αθήνα και εξετάσεις και υπογραφές. Μάλιστα ο Χνιντ δεν βρισκόταν στην αποστολή της ομάδας του για το ματς με τη Σολιμάν την Κυριακή, δείχνοντας έτσι ότι σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Όπως αναφέρει η «Ώρα», η εξέλιξη αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα με την περίπτωση Βράνιες. Η ΑΕΚ θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις με την Άντερλεχτ και αν μείνει ο Βόσνιος ελεύθερος τότε θα κάνει κίνηση και για εκείνον, με τον Οικονόμου πιθανότατα να βλέπει την πόρτα της εξόδου, σε αυτή την περίπτωση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ