Παναθηναϊκός : Ο Μακέντα ζήτησε… χρυσάφι από τους Σαουδάραβες

Παναθηναϊκός : Ο Μακέντα ζήτησε… χρυσάφι από τους Σαουδάραβες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», ο Ιταλός επιθετικός δέχτηκε κρούση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά το ποσό που αξίωσε έδειξε και τη διάθεση του για τη μεταγραφή.

Ο Φεντερίκο Μακέντα θα πάρει μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό, αλλά με τους δικούς του όρους… Και σίγουρα δεν έχει ως προτεραιότητα τη Μέση Ανατολή, αφού αυτό δείχνει η απάντηση του σε νέα πρόταση που δέχτηκε το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», Άραβας ατζέντης ο οποίος εκπροσωπεί ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, επικοινώνησε με την πλευρά του Μακέντα για να διερευνήσει τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή.

Ο μάνατζερ τόνισε ότι οι Σαουδάραβες θέλουν πάρα πολύ τον Μακέντα και έχουν τη διάθεση να τριπλασιάσουν τις αποδοχές που έχει στον Παναθηναϊκό, ώστε να αγγίξουν το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως!

Ωστόσο, ο Μακέντα δεν συγκινήθηκε από τα χρήματα και ζήτησε ακόμα περισσότερα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10», ο Ιταλός αξίωσε 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Ο Άραβας μάνατζερ ανέφερε ότι δεν έχει εξουσιοδότηση να διαπραγματευτεί ένα τόσο υψηλό ποσό και θα επανέρθει αφού μιλήσει με τους εντολείς του. Πάντως, φαίνεται δύσκολο η σαουδαραβική ομάδα να συναινέσει στις απαιτήσεις του Μακέντα.

Είναι προφανές ότι ο Ιταλός επιθετικός έχει ως προτεραιότητα να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν τον ικανοποιεί απόλυτα, αλλά του παρέχει το κίνητρο της ευρωπαϊκής συμμετοχής, που προς το παρόν δεν έχει προκύψει από αλλού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ