«Στην Αθήνα ο Χνιντ, θα υπογράψει στην ΑΕΚ»

«Στην Αθήνα ο Χνιντ, θα υπογράψει στην ΑΕΚ»

Ξένο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Νασίμ Χνιντ βρίσκεται στην χώρα μας, με την μεταγραφή του στην ΑΕΚ να έχει μπει στην τελική ευθεία.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η μεταγραφή του Νασίμ Χνιντ στην ΑΕΚ.

Ο 23χρονος στόπερ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Ίλια Ίβιτς για την ενίσχυση της ομάδας στα μετόπισθεν, με την ΑΕΚ να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του.

Το όνομα του Χνιντ προέκυψε από Μέσα στην Τυνησία, με ένα νέο δημοσίευμα να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα News.gnet.tn αναφέρει ότι ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός της Σφαξιέν είναι από το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά και να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ. Με μια προϋπόθεση όμως, να ξεπεραστούν οι οικονομικές διαφορές με την ομάδα του. Η Ένωση δίνει 600.000 ευρώ στον σύλλογο της Τυνησίας, με την Σφαξιέν να αξιώνει 800.000 ευρώ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα των Τυνήσιων αναφέρει:

 «Ο κεντρικός αμυντικός της Σφαξιέν είναι έτοιμος να γίνει μέλος της ΑΕΚ. Ο παίκτης βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιό του. Το μόνο εμπόδιο για την μεταγραφή του είναι η οικονομική διαφορά. Η Σφαξιέν ζητά 800.000 ευρώ για να πωλήσει των Χινέιντ, ενώ η ΑΕΚ προσφέρει 600.000 ευρώ».

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο Χνιντ μέτρησε 16 συμμετοχές με την ομάδα του από τις οποίες οι 14 στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο, όλες ως βασικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ