Μάνος : «Όμιλοι στο Europa League και πολλά γκολ»

Μάνος : «Όμιλοι στο Europa League και πολλά γκολ»

O Έλληνας επιθετικός μίλησε για τους στόχους του με τον Άρη ενόψει της πρώτης του χρονιάς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Από τα 3-5 Πηγάδια, όπου βρίσκεται για την προετοιμασία του Άρη ενόψει της νέας σεζόν, ο Δημήτρης Μάνος μίλησε στους ρεπόρτερ της ομάδας για τη μεταγραφή του, τους προσωπικούς αλλά και συλλογικούς στόχους για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του Βέρμιο, ο Μάνος είπε ότι «είναι πολύ καλό το κλίμα. Έχω ενσωματωθεί 100% στην ομάδα. Ανεβάζουμε ρυθμούς, γιατί έχουμε μπροστά μας τα παιχνίδια για το Europa League. Ευχαριστώ τους προπονητές και τους συμπαίκτες που με έβαλαν στο κλίμα και μου έδειξαν ότι ο Άρης είναι μία οικογένεια».

Και ο 25χρονος επιθετικός συμπλήρωσε για τους νέους του συμπαίκτες: «Έχω μόνο να κερδίσω, να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος. Θέλω να πάρω και να δώσω στοιχεία, όμως το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Στη συνέχεια, ο πρώην φορ του ΟΦΗ μίλησε για τις προσδοκίες του: «Βρήκα αυτά που περίμενα. Οι προσδοκίες μου είναι να βοηθήσω την ομάδα, να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στην προσπάθεια του Άρη. Εγώ θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Μακάρι να σκοράρω πολλές φορές και να κάνω χαρούμενο τον κόσμο. Υγεία να έχουμε και προχωράμε. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League, να είστε όλοι σίγουροι ότι θα το παλέψουμε και θα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος αν το πετύχουμε. Μετά, είναι και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δε θα αφήσουμε τίποτα στον αέρα».

Ο Μάνος φάνηκε να γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις του κόσμου του Άρη: «Η στήριξή του είναι τεράστια. Πρέπει η ομάδα να πάρει και άλλον επιθετικό και όποιος έρθει πρέπει να βοηθήσει. Θα υπάρχει ανταγωνισμός και θα γίνουμε όλοι καλύτεροι. Μακάρι να τα καταφέρω και εδώ να πετύχω πολλά γκολ».

Κλείνοντας μίλησε και για τον Τόλη Τερζή, συνεργάτη και βοηθό του Μίχαελ Ένινγκ: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής. Είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Ήταν στα πρώτα μου βήματα και πιστεύω θα με βοηθήσει να πάω όσο πιο ψηλά γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ