«Εξετάζει Γκράμπαρα ο ΠΑΟΚ»

«Εξετάζει Γκράμπαρα ο ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του 21χρονου τερματοφύλακα, Καμίλ Γκράμπαρα, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις προσπάθειες για ενίσχυση του ρόστερ του λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν και το παιχνίδι με την Μπεσίκτας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «goal.com» ο «Δικέφαλος» του Βορρά ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πολωνού τερματοφύλακα, Καμίλ Γκραμπάρα, με μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ. Βέβαια εκτός από τους «ασπρόμαυρους» για την περίπτωση του 21χρονου γκολκίπερ θα κινηθεί και το Αμβούργο.

Ο Γκραμπάρα είναι διεθνής με την ομάδα Κ-21 της Πολωνίας ενώ τη φετινή σεζόν είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από τους «Reds» στη Χάντερσφιλντ με την οποία μέτρησε 28 εμφανίσεις στην Championship. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 21χρονος θα δοθεί ξανά ως δανεικός από τους Πρωταθλητές Αγγλίας οι οποίοι δεν τον υπολογίζουν στο πλάνο τους για τη νέα σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προχωρήσουν στην απόκτηση τερματοφύλακα πιθανότατα μετά από το ματς με την τουρκική ομάδα. Ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προορίζουν τον γκολκίπερ που πρόκειται να αποκτήσουν για τη θέση του βασικού με την προϋπόθεση ότι θα αποδεσμευθούν δύο από τους τερματοφύλακες που έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία. Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή οι τερματοφύλακες που υπάρχουν στο ρόστερ είναι οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ρέι και Μελίσσας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ