Παναθηναϊκός : «Ψηστήρι» Πογιάτος σε Μπατόκιο

Παναθηναϊκός : «Ψηστήρι» Πογιάτος σε Μπατόκιο

Ο Κριστιάν Μπατόκιο φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, με τον Ντάνι Πογιάτος να αναλαμβάνει δράση.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την νέα αγωνιστική περίοδο, με το «τριφύλλι» να θέλει να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατό στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» ξεσκονίζουν την αγορά για την μεταγραφική τους ενίσχυση και ένα νέο όνομα που δείχνει να τους απασχολεί είναι του Κριστιάν Μπατόκιο.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Μπατόκιο της Μπρεστ,  που αγωνίζεται τόσο στο “6” όσο και στο “8”, με τον Ντάνι Πογιάτος να αναλαμβάνει δράση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, ο κόουτς των «πρασίνων» ήρθε σε επικοινωνία 28χρονο Ιταλοαργεντινό, προκειμένου να του αναλύσει το πλάνο της ομάδας και να τον «ψήσει» να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Ντάνι Πογιάτος γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή από την κοινή τους θητεία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο η περίπτωσή του φαντάζει δύσκολη καθώς ο 28χρονος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο Ιταλοαργεντινός μέσος κατέγραψε 27 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπρεστ, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ