«Τρομερή μεταγραφή ο Χνιντ για την ΑΕΚ»

«Τρομερή μεταγραφή ο Χνιντ για την ΑΕΚ»

Τυνήσιος δημοσιογράφος αποθεώνει το επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι… αγκαλιά με τον Νασίμ Χνιντ, με την Ένωση να ενισχύει τα μετόπισθεν της με έναν δυνατό στόπερ.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να ανακοινώσουν σήμερα (19/8) την απόκτηση του στόπερ της Σφαξιέν και ο Τυνήσιος δημοσιογράφος και σκάουτερ, Ουαλίντ Ελ Μεχρί μίλησε στην «Ώρα» αποθεώνοντας τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό.

Όπως τόνισε, είναι ο καλύτερος αμυντικός στο πρωτάθλημα της Τυνησίας, με την ΑΕΚ να κάνει μια τρομερή μεταγραφή και μια πολύ καλή επένδυση.

«Είναι τρομερή μεταγραφή για την ΑΕΚ, η οποία κάνει μια πολύ καλή επένδυση. Είναι δυνατός και δεν φοβάται να μπει στις μονομαχίες. Είναι γρήγορος και με αυτόν τον τρόπο βοηθάει την ομάδα του ακόμα και όταν δέχεται αντεπιθέσεις.

Είναι επίσης εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, μιας και μιλάμε για έναν κεντρικό αμυντικό που έχει ύψος κοντά στο 1,90», τόνισε για τον τρόπο παιχνιδιού του Χνιντ και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του και συνέχισε για τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της Σφαξέν για την παραχώρηση του.

«Είναι λογικό. Είναι πολύ καλός παίκτης. Για να είμαι ξεκάθαρος είναι ο καλύτερος αμυντικός που διαθέτει το πρωτάθλημα μας. Είναι εξαιρετικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ