Παναθηναϊκός : Το «όχι» τακτικής στη Nova και το Παναθηναϊκός TV

Παναθηναϊκός : Το «όχι» τακτικής στη Nova και το Παναθηναϊκός TV

Οι υπεύθυνοι του Τριφυλλιού οργανώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την πρεμιέρα του νέου καναλιού, ενώ ο Αλαφούζος θα ξαναμιλήσει με το συνδρομητικό.

Πρεμιέρα θα κάνει το Σάββατο το Παναθηναϊκός TV, με τη μετάδοση του φιλικού του Παναθηναϊκού με τη Μαρκό στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Οι υπεύθυνοι του εγχειρήματος προετοιμάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες και να είναι έτοιμα.

Βέβαια, αυτό που θα παρακολουθήσουν οι φίλοι του Τριφυλλιού δεν θα είναι το τελικό προϊόν. Εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου, αλλά και των μικρών δυνατοτήτων που παρέχει ο χώρος, η μετάδοση θα είναι πιο απλή, συγκριτικά με τα στάνταρ που έχουν θέσει οι ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Η παραγωγή θα είναι άρτια στο επόμενο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. Αυτό το ματς θα λειτουργήσει ως test-event για τις συνθήκες των μεταδόσεων στα πρότυπα της Superleague.

Σε ότι αφορά τη χτεσινοβραδινή (19/8) ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ για την απόρριψη της προσφοράς της Nova, επρόκειτο για διαπραγματευτικό ελιγμό. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει νέο κύκλο επαφών με τη νέα ιδιοκτησία του συνδρομητικού, αλλά ήθελε να στείλει το μήνυμα ότι δεν θα συμφωνήσει εύκολα. Κάτι που θεωρεί ότι θα πετύχει και με τη λειτουργία του Παναθηναϊκός TV.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ