Τερζής : «Στόχος μας να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι»

Τερζής : «Στόχος μας να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι»

Ο Απόστολος Τερζής αναφέρθηκε στα συμπεράσματα που βγήκαν μετά το πρώτο φιλικό του Άρη.

Το πρώτο του φιλικό για τη νέα αγωνιστική περίοδο έδωσε ο Άρης στα 3-5 Πηγάδια και επικράτησε με 4-0 της Αγίας Μαρίνας. Ο βοηθός του Μίκαελ Ένινγκ, Απόστολος Τερζής, μίλησε μετά το ματς για τα πρώτα συμπεράσματα αλλά και το πότε περιμένει το προπονητικό τιμ να είναι έτοιμη η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σε γήπεδο με κανονικές διαστάσεις και να δώσουμε από ένα ημίχρονο σε όλα τα παιδιά. Πρέπει να αρχίσουμε να βρίσκουμε ρυθμό, τα πατήματά μας. Η εβδομάδα ήταν δύσκολη με διπλές προπονήσεις, αρκετά κουραστική. Θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Απώτερος στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στις 17 Σεπτεμβρίου, στον ευρωπαϊκό αγώνα.

Ήταν μια καλή προπόνηση για μας, για όλα τα παιδιά. Έχουμε άλλη μια βδομάδα πάνω στο βουνό, θέλουμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για την Ευρώπη».

Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα κάνουμε στην προπόνηση και σε ροή αγώνα και στις στατικές φάσεις. Έχουμε δρόμο μεγάλο μπροστά μας, αλλά τα παιδιά δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο, μεγάλη διάθεση, λειτουργούν σαν επαγγελματίες και αυτό είναι το ευχάριστο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ