Φιλική τεσσάρα για τον Άρη

Φιλική τεσσάρα για τον Άρη

Πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τον Άρη, με τους «κίτρινους» να επικρατούν 4-0 της Αγίας Μαρίνας.

Το πρώτο του φιλικό για τη νέα αγωνιστική περίοδο έδωσε ο Άρης, με την ομάδα του Ένινγκ να αντιμετωπίζει στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας την Αγία Μαρίνα.

Οι «κίτρινοι» είχαν φυσικά εύκολο έργο, φιλοδωρώντας με τέσσερα γκολ την ομάδα της Ημαθίας (σύλλογος της Α’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας).

Ο Μίκαελ Ένινγκ ήθελε να έχει κάποια πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα του, βλέποντας την να αγωνίζεται για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πρώτο μέρος ο Αρης πέτυχε δύο γκολ με τους Ντατκοβιτς (22′) με κεφαλιά και τον Μάνο με σουτ (45′). Οι «Κίτρινοι» ήταν καταιγιστικοί, καθώς είχαν και δύο δοκάρια με τους Γκανέα και Σάσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε πολλές ευκαιρίες και σημείωσε γκολ με τον νεαρό Χατζιπιρπιρίδη (53′) που με πλασέ έφτασε το σκορ στο 3-0. Στο 73′ ο Αρης είχε και τρίτο δοκάρι, αυτή την φορά με τον Μπερτόλιο. Ο νεαρός Χατζηπιρπιρίδης ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς, καθώς στο 87′ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΑΡΗΣ: (Μίχαελ Ενινγκ)

Α’ ημίχρονο: Κουέστα, Σάκιτς, Γκανέα, Ντάτκοβιτς, Ρόουζ, Ματίγια, Τζέγκο, Σάσα, Φετφατζίδης, Μαντσίνι, Μάνος.

Β’ ημίχρονο: Εμαν, Σενγκέργκης, Μαρμαρίδης, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπερτόλιο, Ανδρέας, Μπακούτσης, Μαρτίνες, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Ηλιάδης, Κούκλας, Μπουρδάνος, Ρέις Σέρα, Παπαδόπουλος, Μπρέγκου, Λίπε, Βούλγαρης, Σαμιώτης, Μουστάκας, Αργυρόπουλος.

Επαιξαν και οι: Τουλουμτζής, Σερασκιέρης, Κοντογιάννης, Λέκκα, Κατράνας, Φωτόπουλος, Γερμάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ