Σάντσες: «Ρώτησα και έμαθα για τον Παναθηναϊκό»

Σάντσες: «Ρώτησα και έμαθα για τον Παναθηναϊκό»

Το «10» ήταν στην μεταμεσονύκτια άφιξη του Φακούνδο Σάντσες στην Αθήνα και σας μεταφέρει τις πρώτες δηλώσεις του Αργεντινού δεξιού μπακ.

«Είμαι χαρούμενος που έφτασα επιτέλους, γιατί είχα μία δύσκολη και κοπιαστική διαδρομή» ήταν τα πρώτα λόγια του Φακούνδο Σάντσες, μετά την άφιξη του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα ξημερώματα της Παρασκευής. Μία διαδρομή που ήταν έτσι και αλλιώς μεγάλη, αλλά ελέω Covid-19 έγινε ακόμα μεγαλύτερη…

Ο Σάντσες ξεκίνησε από το Μπουένος Άιρες και μετέβη στο Άμστερνταμ, για να έρθει με ανταπόκριση στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης. Όμως, εξαιτίας των περίπλοκων διαδικασιών για τον κορωνοϊό, έχασε την πτήση και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού του έκλεισαν άλλα εισιτήρια.

Μόνο που το ταξίδι μεγάλωσε και άλλο… Ο Σάντσες από το Άμστερνταμ πήγε στο Παρίσι και από εκεί αναχώρησε για τη χώρα μας. Με την ταλαιπωρία του να τελειώνει στις 01:40 της Παρασκευής…

Το «10» ήταν παρόν στην άφιξη του Σάντσες, ο οποίος παρά την κούραση του (και η διαφορά της ώρας, βλέπετε…) δεν αρνήθηκε να μοιραστεί τα πρώτα συναισθήματα του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήμουν ανυπόμονος να έρθω» ανέφερε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.

«Θα ξεκουραστώ λίγο και θα ρυθμίσω τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό» ήταν το επόμενο σχόλιο του. Μόνο που θα χρειαστεί να περιμένει λίγο, αφού ο Σάντσες θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό και εφόσον το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, θα αποκτήσει ελευθερία κινήσεων.

Η επόμενη ερώτηση σχετιζόταν με την απόφαση του Αργεντινού να παίξει στον Παναθηναϊκό, στην πρώτη απόπειρα του στην Ευρώπη. Διότι ο Σάντσες μέχρι τώρα είχε αγωνιστεί μόνο στην πατρίδα του. «Ναι, πήρα πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι μου είπαν τα καλύτερα και να μην διστάσω να έρθω στον Παναθηναϊκό» εξήγησε. Και συνέχισε: «Τα καλά λόγια που άκουσα με έκαναν να ανυπομονώ να έρθω. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία».

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν μία ξεχωριστή σχέση με τους Αργεντινούς, οπότε ήταν αναμενόμενο ότι ο Σάντσες θα απευθυνόταν σε αυτούς… «Θέλω να τους πω πως είμαι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα δίνει πάντα το μάξιμουμ για τον Παναθηναϊκό» ανέφερε ο Σάντσες, συστήνοντας τον εαυτό του. Ακόμα και στην υπόσχεση του, ο Σάντσες έταξε κάτι ρεαλιστικό στον κόσμο του Τριφυλλιού: «Τους υπόσχομαι ότι θα είμαι επαγγελματίας στο 100% και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό και να πανηγυρίσουμε νίκες»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ