«Ενδιαφέρεται για τον Βιάνα ο Παναθηναϊκός»

«Ενδιαφέρεται για τον Βιάνα ο Παναθηναϊκός»

Το όνομα του Ντιόγκο Βιάνα επανέρχεται στο προσκήνιο για την ομάδα του Ντάνι Πογιάτος.

Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντιόγκο Βιάνα κάνουν λόγο ξανά στην Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας «O’ Jogo»  αναφέρει πως ο 30χρονος μπακ βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού, με την ομάδα του Ντάνι Πογιάτος να επιθυμεί την απόκτησή του.

Ο Βιάνα ανήκει στην Μπράγκα, με το συμβόλαιό του να εκπνέει το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο, ο 30χρονος δεξιός μπακ δεν βρίσκεται στα πλάνα του κόουτς  για τη νέα σεζόν και αναμένεται να αποχωρήσει. Με το «τριφύλλι» να έχει εκδηλώσει… ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους.

Ο Πορτογάλος μπακ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Πόρτο, από την οποία δόθηκε δανεικός σε Βένλο και Ντεπορτίβο Άβες. Στην συνέχεια, αποκτήθηκε από την Πεναφιέλ, προτού μετακομίσει στην Ζιλ Βιθέντε. Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Βουλγαρία, όπου αρχικά αγωνίστηκε με την Λίτεξ και έπειτα με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, πριν επιστρέψει στην Πορτογάλια, το 2017.

Με την Μπράγκα μπορεί να έπαιξε σε μόλις 8 παιχνίδια, ωστόσο με την Μπελενένσες είχε τις πιο γεμάτες χρονιές της καριέρας του. Συνολικά, κατέγραψε 72 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και 11 ασίστ ενώ μέχρι τώρα, έχει σημειώσει 20 γκολ και 32 ασίστ στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ