ΑΕΚ : Ερχεται ο μάνατζερ του Λιβάγια

ΑΕΚ : Ερχεται ο μάνατζερ του Λιβάγια

Ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε θα έχει συνάντηση με τον Ίλια Ίβιτς την Δευτέρα (24/8) για το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια.

Η υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ, καθώς το συμβόλαιο του 26χρονου παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει στην κορυφή της ατζέντας του το θέμα με τον Κροάτη επιθετικό. Τις τελευταίες μέρες, ο Λιβάγια έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά σενάρια, κυρίως τούρκικα και στην ΑΕΚ δε θέλουν να βρεθούν προ εκπλήξεως.

Για αυτόν τον λόγο και έρχεται στην Αθήνα, ο ατζέντης του Κροάτη, Βιντσέντζο Καβαλιέρε. Ο Ιταλός μάνατζερ έδωσε ραντεβού με τον «κιτρινόμαυρο» τεχνικό διευθυντή για την Δευτέρα, προκειμένου να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάγια. (24/8).

Ασφαλώς, δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια απόφαση ή υπογραφή στη συνάντηση της Δευτέρας. Θα είναι περισσότερο ένα διερευνητικό  ραντεβού και αναμένεται να προκύψουν και άλλα.

Ο Κροάτης επιθετικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, αλλά επιθυμεί και καλύτερο συμβόλαιο. Ο 26χρονος παίκτης αναμένεται να ζητήσει ένα συμβόλαιο λίγο πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ, περίπου δηλαδή όσα αμείβεται και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ