Πρώτη νίκη για τον Παναθηναϊκό… Κ19, 3-0 τη Μαρκό

Πρώτη νίκη για τον Παναθηναϊκό… Κ19, 3-0 τη Μαρκό

Με περισσότερους από τους μισούς παίκτες να προέρχονται από τους Νέους, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 της Μαρκό στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Σκόραραν οι Μακέντα, Σαβιέρ και Σπύρος Τζαβίδας.

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν το απόγευμα του Σαββάτου οι παίκτες του Ντάνι Πογιάτος, στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας εναντίον της Μαρκό. Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 με γκολ των Μακέντα, Σαβιέρ και Σπύρου Τζαβίδα, σε ένα ματς με καθαρά προπονητικό χαρακτήρα που διεξήχθη στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο Πογιάτος χρησιμοποιήσει πολλούς νεαρούς από την Κ19 και αναμφίβολα, δεν πρόκειται να παρατάξει σε επίσημο παιχνίδια κάποια από τις ενδεκάδες που άρχισαν στα δύο ημίχρονα. Για αυτό, όμως, ο Ισπανός είχε τη δυνατότητα να τσεκάρει τους μικρούς σε αγωνιστικό ρυθμό και όχι μόνο στις προπονήσεις.

Σαφώς, η αναμέτρηση δεν επιτρέπει στον Πογιάτος να εξάγει συμπεράσματα για την τακτική ή για άλλους τομείς της δουλειάς του. Η Μαρκό αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική (τέταρτη κατηγορία, πρακτικά) και μετράει λίγες μέρες προπονήσεων.

Μόλις στο 4’ ο νεαρός δεξιός μπακ Σαμαράς μπήκε από δεξιά στην περιοχή της Μαρκό, πάσαρε στον Μακέντα ο οποίος με κοντινό πλασέ σκόραρε. Στο 37’, πάλι από δεξιά αλλα αυτή τη φορά ο Χατζηγιοβάνης, έκανε τη σέντρα και βρήκε τον αμαρκάριστο Σαβιέρ, ο οποίος σκόραρε με σουτ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσαν οι αδερφοί Τζαβίδα στπο 64’, όταν ο Μάριος «έστρωσε» στον Σπύρο, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (32’ Ξενόπουλος, 57’ Χριστογεώργος), Σαμαράς (46’ Τουρκοχωρίτης), Καραγιάννης (57’ Σιδεράς), Βέλεθ (46’ Μαυρομάτης), Ζαγαρίτης (57’ Λαζαρίδης), Αλεξανδρόπουλος (46’ Μπουζούκης), Αθανασακόπουλος (46’ Αγιούμπ), Σερπέζης (57’ Σ. Τζαβίδας), Χατζηγιοβάνης (46’ Αϊτόρ), Σαβιέρ (46’ Εμμανουηλίδης), Μακέντα (46’ Μ. Τζαβίδας).

ΜΑΡΚΟ: Χαλκίδης (67’ Κακαγιάς), Κοντογιάννης (83’ Σκουρλής), Ντούμπερετ, Νικολόπουλος, Ηρακλής, Μανδαμαδιώτης, Γκεμίσης, Δρόσης, Κατσικογιάννης, Κόκκας, Γκούλιας (58’ Γκουρμέκης).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ