«Ενδιαφέρεται για τον Ρόχας ο Παναθηναϊκός» (vids)

«Ενδιαφέρεται για τον Ρόχας ο Παναθηναϊκός» (vids)

Δημοσίευμα στην Αργεντινή αναφέρει, πως η ομάδα του Ντάνι Πογιάτος επιθυμεί τον δανεισμό του 23χρονου Γκάμπριελ Ρόχας.

Ενα νέο όνομα φέρεται πως βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι «πράσινοι» ενισχύθηκαν στο δεξιό άκρο της άμυνας με την απόκτηση του Φακούντο Σάντσες και τώρα βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ.

Στην Αργεντινή λοιπόν, βάζουν στο κόλπο την ομάδα του Ντάνι Πογιάτος για τον Γκάμπριελ Ρόχας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Ole”, ο Τσάβι Ρόκα φέρεται να διαπραγματεύεται με τη διοίκηση της Σαν Λορέντζο για τον δανεισμό του 23χρονου αμυντικού.

Ο νεαρός παίκτης ανήκει στην Σαν Λορέντζο, αλλά δεν βρίσκεται και στα πλάνα του προπονητή για τη νέα σεζόν. Οι Αργεντινοί δε λένε «όχι» στην παραχώρηση του Ρόχας, με την μορφή δανεισμού. Κάθε άλλο μάλιστα. Ωστόσο, υπάρχει ένα μεγάλο αλλά. Το συμβόλαιο του 23χρονου παίκτη ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με την διοίκηση να επιθυμεί πρώτα να ανανεωθεί η συνεργασίας τους, έτσι ώστε να μην αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Ετσι, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το μέλλον του Ρόχας ίσως να είναι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, που ενδιαφέρεται. Με τον παίκτη να μη θέλει να δεσμευθεί με μια ομάδα, που δεν τον εμπιστεύεται και δεν τον υπολογίζει.

Την σεζόν που μας πέρασε, ο Γκαμπριελ Ρόχας αγωνίστηκε ως δανεικός στην Πενιαρόλ. Μάλιστα, με την ομάδα της Ουρουγουάης έπαιξε σε 23 παιχνίδια και μοίρασε 5 ασίστ. Με τη Σαν Λορέντσο έχει καταγράψει 54 συμμετοχές, με μια τελική πάσα.


Δείτε τον Ρόχας εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ