Πανιώνιος : Έτοιμος ο Μπραχίμι, δύσκολα ο Τασουλής

Πανιώνιος : Έτοιμος ο Μπραχίμι, δύσκολα ο Τασουλής

Στην αποστολή του Πανιώνιου για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό θα βρίσκεται - εκτός απροόπτου- ο Μεργκίμ Μπραχίμι. Δεν προλαβαίνει ο Γεσίλ, καθώς επίσης και ο ανέτοιμος Τασουλής.

Στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (Κυριακή 21/1, 17:15), αναμένεται να συμπεριληφθεί για τον Πανιώνιο ο Μεργκίμ Μπραχίμι. Ο διεθνής Κοσοβάρος ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά και δείχνει ότι είναι σε θέση να βοηθήσει τους κυανέρυθρους.

Γενικότερα δείχνει πολύ καλά στοιχεία στην προπόνηση και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Μιχάλης Γρηγορίου να τον συμπεριλάβει ακόμη και στην αρχική 11άδα. Στην αποστολή αναμένεται να είναι και ο επίσης νεοαποκτηθέντας Παναγιώτης Μακρύλλος.

Από εκεί και πέρα, εκτός θα είναι Σαμέντ Γεσίλ, ο οποίος υπέστη νέο μυϊκό τραυματισμό και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα (28/1, 17:15).

Βεβαίως από την αναμέτρηση του Αγρινίου θα απουσιάσει και Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τέλος, εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Χρήστου Τασουλή, ο οποίος έχε χάσει μερικές προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Το ιατρικό τιμ του Πανιωνίου συνιστά στον παίκτη να μην ρισκάρει και έτσι το πιθανότερο είναι θα να μην αγωνιστεί.

Σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας παρακολούθησε η ΠΑΕ

Εξάλλου, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Στο σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας της ΚΕΔ και της ΕΠΟ συμμετείχαν την Παρασκευή 19/12 οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Το παρών επίσης έδωσαν οι προπονητές των ομάδων Κ20, Κ17, Κ15 της ΠΑΕ καθώς και εκείνοι των ακαδημιών.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε από τον καθηγητή διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών κ. Ιωσηφόγλου Νικόλαο, έγινε ανάλυση των κανονισμών και των διαφοροποιήσεων που έγιναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ