Άρης σε Φετφατζίδη – Σάσα : «Εδώ θα μείνετε»

Άρης σε Φετφατζίδη – Σάσα : «Εδώ θα μείνετε»

Μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών, οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για ανανέωση της συνεργασίας με τους δυο παίκτες, τους οποίους έχουν ενημερώσει οτι θέλουν να διατηρήσουν στην ομάδα τους.

Κρίσιμες αναμένεται να είναι οι επόμενες μέρες σε οτι αφορά τη ολοκλήρωση των μεταγραφικων κινήσεων του Άρη. Ο Λόπεθ αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει διετές συμβόλαιο, έξω οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν παράλληλα και έναν ακόμα τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τον Κουέστα.

Μετά τη ολοκλήρωση των μεταγραφών, στον Άρη αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων και με τους Λούκας Σάσα και Γιάννη Φετφατζίδη, για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων έχουν ενημερώσει ηδη τους δύο παίκτες οτι θέλουν να τους διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας τους και μετά το τέλος των μεταγραφών, θα τους καταθέσουν και επίσημη πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Όλα αυτά, βέβαια, με τη προϋπόθεση οτι δεν θα φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ οικονομική πρόταση για την μεταγραφή ενός εκ των Σάσα ή Φετφατζίδη, που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Άρη αλλά και των παικτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ