Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός κοιταζει Κριστοφέρ Οπερί για αριστερά

Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός κοιταζει Κριστοφέρ Οπερί για αριστερά

To10.gr γράφει για τον 23χρονο αριστερό μπακ της Σατορού, Κριστοφέρ Οπερί, που μπήκε στο κάδρο του Ολυμπιακού. Η... σχέση με τον Τράουκο. Σε πρώτο πλάνο ο Καλουλού για δεξιά.

Ο Ολυμπιακός κινείται σε πολλά επίπεδα. Από τη μία προετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και από την άλλη ετοιμάζει το ρόστερ της νέας σεζόν, κλείνοντας τις ανοιχτές υποθέσεις. Μία από τις πιο σημαντικές, αφορά στα άκρα των Πειραιωτών. Με την επιπλέον ενίσχυση στα αριστερά να βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, λόγω και της πιθανής αποχώρησης του Λεονάρντο Κούτρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες ρώτησε για την περίπτωση του Κριστοφέρ Οπερί. Ενος ποδοσφαιριστήπου το τμήμα σκάουτινγκ έχει ξεχωρίσει από το τσεκάρισμα που έκανε όλη τη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Εκεί όπου τα τελευταία χρόνια έχει βρει «διαμάντια», κάτω από τη μύτη όλων των γαλλικών ομάδων.

Ο 23χρονος (29/04/1997) Οπερί εμφανίζεται ως η εισήγηση του τμήματος σκάουτινγκ, δηλαδή, του Φρανσουά Μοντέστο, για την κάλυψη του κενού στο αριστερό άκρο της άμυνας. Με τον Ολυμπιακό να ασχολείται με την υπόθεση, προσπαθώνας να μάθει όλες τις λεπτομέρειες για την πιθανή υλοποίηση της μεταγραφής.

Ο Ιβοριανός (με γαλλικό διαβατήριο) αριστερός μπακ, ξεκίνησε την καριέρα του στη Γαλλία από την Καέν, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σατορού (49 ματς, 2 γκολ, 1 ασίστ). Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι για την απόκτησή του κινείται τις τελευταίες ώρες και η Σεντ-Ετιέν, με σκοπό να αντικαταστήσει έναν παίκτη που επίσης βρίσκεται στη λίστα των Πειραιωτών: Τον Μιγκέλ Τράουκο. Μάλιστα, επειδή είναι υπό μεταγραφή, επιλέχθηκε να μην αγωνιστεί στην επανέναρξη της Λιγκ 2 και την εκτός έδρας νίκη επί της… Αζαξιό.

Σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι της μοίρας, η ομάδα του Οπερί αντιμετώπισε την Κυριακή την αντίστοιχη ομάδα του… δεξιού μπακ που κοιτάζει ο Ολυμπιακός για αναπληρωματικό του Ραφίνια. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζεντεόν Καλουλού. Το όνομα του 22χρονου βρίσκεται στην πρώτη θέση της… εναλλακτικής λίστας για δεξιά, όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό to10.gr, αλλά ο ίδιος στάθηκε άτυχος, καθώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και ξεκίνησε βασικός, χτύπησε (όχι σοβαρά, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι) και αντικαταστάθηκε στο 23ο λεπτό.

Σε ό,τι έχει νακάνει με τον Οπερί, το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο και από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε οποια ομάδα επιθυμεί, κάνει την περίπτωσή του πιο βατή. Καθώς έως και τον Ιανουάριο, η Σατορού ζητούσε πάνω από 2.000.000 για να τον δώσει. Καθώς πέρα των συμμετοχών του, τα στοιχεία που συνδυάζει ύψος (1.83 μ.), ταχύτητα, τακτική παιδεία, εκρηκτικότητα τον καθιστούν πολύ ιδιαίτερη περίπτωση για ακραίο αμυντικό. Και για αυτόν τον λόγο ο Ολυμπιακός τον έχει ψηλά στη λίστα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ