«Ο Χνιντ είτε θα πήγαινε στην ΑΕΚ, είτε θα έκοβε το ποδόσφαιρο»

«Ο Χνιντ είτε θα πήγαινε στην ΑΕΚ, είτε θα έκοβε το ποδόσφαιρο»

Ο Έλληνας ατζέντης του Νασίμ Χνιντ αποκάλυψε ότι ο Τυνήσιος στόπερ απείλησε τη Σφαξιέν πως αν δεν τον πουλούσε στην ΑΕΚ θα έκοβε το ποδόσφαιρο.

Ο Αναστάσης Πιφέας, Έλληνας μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ από τη Σφαξιέν, με δηλώσεις του στην Ώρα για Σπορ.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο ατζέντης του παίκτη, ο Τυνήσιος στόπερ απείλησε τη Σφαξιέν πως αν δεν τον πουλούσε στην «Ένωση» θα σταματούσε το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ΑΕΚ παρακολουθούσε τον Χνιντ τους τελευταίους έξι μήνες και έκρινε πως είχε το αγωνιστικό πακέτο για να ενταχθεί στο ρόστερ της. Η υπόθεση πήγε να μπλέξει όταν η Κουβέιτ κλαμπ πρόσφερε 1,2 εκατ. ευρώ στη Σφαξιέν για την αγορά του και χρειάστηκε η καταλυτική παρέμβαση του Χνιντ για να παραμερίσει τη δελεαστική προσφορά και να ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Μίλησε με τον προπονητή της Κουβέιτ Κλαμπ, Ρούντι Κρολ, τον οποίο γνώριζε από τη συνεργασία τους στη Σφαξιέν και ζήτησε να μεσολαβήσει για να αποσυρθεί η πρότασή της. Επίσης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Σφαξιέν και του έστειλε τελεσίγραφο πως είτε θα πήγαινε στην ΑΕΚ, είτε θα έκοβε το ποδόσφαιρο. Ο Χνιντ μπήκε στη διαδικασία και να χαρίσει χρήματα που είχε λαμβάνειν από τη Σφαξιέν, για να διευκολύνει να βρεθεί η χρυσή τομή», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ