Παναθηναϊκός : Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Καρλίτος

Παναθηναϊκός : Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Καρλίτος

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους «πράσινους» στην σημερινή (25/08) προπόνηση, καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις ο Καρλίτος.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο η σημερινή (25/08) προπόνηση περιείχε και ένα πολύ καλό νέο. Ο Καρλίτος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, μοιράζοντας χαμόγελα στους παίκτες και στον Πογιάτος.

Μάλιστα, αυτή η εξέλιξη δίνει πιθανότητες στον έμπειρο επιθετικό να αγωνιστεί στην φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ, έστω για μερικά λεπτά. Επίσης, στις προπονήσεις εντάχθηκε και ο νεοαποκτηθείς Φακούντο Σάντσες ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Βιγιαφάνιες και Χατζηθεοδωρίδης. Όπως είναι λογικό, αμφότεροι δεν θα παίξουν με τους κρητικούς.

Τέλος, η σημερινή προπόνηση, περιελάμβανε αρκετή τακτική ενώ διήρκεσε δύο ώρες. Την περισσότερη ώρα, οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν ασκήσεις που περιελάμβαναν την βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας, με περισσότερη έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ