Προχωράει για Πέπε ο Ολυμπιακός (vid)

Προχωράει για Πέπε ο Ολυμπιακός (vid)

O Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Βιτόρια Γκιμαράες για την απόκτηση του Πέπε, όπως είχε αποκαλύψει to10.gr.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει προτείνει στον Γκιγιέρμε νέο συμβόλαιο, όμως ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έχει πει το «ναι» στους ερυθρόλευκους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Ο Γκιγιέρμε αποτελεί σημείο αναφοράς στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και είχε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στη φετινή πορεία των Πειραιωτών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πόσο σημαντικός είναι ο Βραζιλιάνος μέσος για τον Ολυμπιακό, όμως φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον «εκλεκτό» που μπορεί να αντικαταστήσει τον Γκιγιέρμε σε περίπτωση που αυτός δεν μείνει στο λιμάνι. Αυτός δεν είναι άλλος από τον μέσο της Γκιμαράες Πέπε Ροντρίγκες, ο οποίος είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό.

Όπως είχε αποκαλύψει to10.gr, ο 23χρονος μέσος απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό και αρέσει πολύ στον Μαρτίνς, όντας η βασική επιλογή για τη μεσαία γραμμή. Ειδικά από τη στιγμή που ο Γκιγιέρμε δεν έχει ανανεώσει, οι ερυθρόλευκοι προχωράνε την περίπτωση του και έχουν καταθέσει ήδη πρόταση στην πορτογαλική ομάδα για να τον κάνουν δικό τους.

Η πρόταση των Πειραιωτών είναι αρκετά καλή, με τη διαφορά στο οικονομικό να είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι απαιτήσεις της πορτογαλικής ομάδας για τον παίκτη λέγεται εδώ και καιρό πως είναι της τάξης των 5 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αυτά είναι τα χρήματα που ζητάει από τον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και είχε φέτος 46 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ θέλει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική επιλογή και δεν αποκλείεται να πιέσει και ο ίδιος για τη μεταγραφή. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία και όλα είναι ανοιχτά, ωστόσο ο Πέπε πλησιάζει σιγά σιγά στο λιμάνι, με τον Μαρτίνς να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του. Ειδικά σε περίπτωση που αποχωρήσει κάποιος εκ των Καμαρά ή Γκιγιέρμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ