Στη Βερόνα ο Βούκοβιτς, παίρνει στόπερ ο Ολυμπιακός!

Στη Βερόνα ο Βούκοβιτς, παίρνει στόπερ ο Ολυμπιακός!

Απόλυτη επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του to10.gr: ΄Τελειώνει άμεσα ο δανεισμός του Βούκοβιτς στην ιταλική ομάδα. Ολες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας. Τι στόπερ ζήτησε ο Γκαρθία.

Από το απόγευμα της Παρασκευής to10.gr αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός δέχθηκε επίσημη πρόταση για τον Γιάγκος Βούκοβιτς από ιταλική ομάδα και δη την Ελλάς Βερόνα. Αυτό, λοιπόν, επιβεβαιώνεται από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Με to10.gr να έχει όλες τις λεπτομέρειες του deal, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αν και ακόμη απομένουν κάποιες εκκρεμότητες, που όμως δεν θα χαλάσουν τη συμφωνία.

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή… Η πρόταση που έφτασε στον Ολυμπιακό από τη Βερόνα αφορά 6μηνο δανεισμό, με οψιόν αγοράς μεγαλύτερη από το ποσό που πλήρωσαν οι Πειραιώτες το καλοκαίρι και η οποία καθορίστηκε στα 2,5 εκατ. ευρώ. Με την ιταλική ομάδα να καλύπτει όλο το συμβόλαιο του παίκτη για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Αυτή τη στιγμή λέγεται ότι υπάρχει πλήρης συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και του συλλόγου της Βερόνα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αποδέχθηκαν την προσφορά που έλαβαν, απορρίπτοντας παράλληλα κρούση από βελγικό σύλλογο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του to10.gr από την Ιταλία, πλέον το μόνο που απομένει είναι να τα βρει ο Βούκοβιτς με τη Βερόνα. Οχι για φέτος, αλλά για το 3ετές συμβόλαιο που του ετοιμάζει ο ιταλικός σύλλογος, σε περίπτωση ενεργοποίησης της οψιόν το καλοκαίρι. Μάλιστα με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία να παίρνει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ καθαρά και απομένουν να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες του συμβολαίου!

Πλέον, ο Βούκοβιτς περιμένει ενημέρωση από την ΠΑΕ και τους εκπροσώπους του, ώστε να ταξιδέψει για τη Βερόνα, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βοηθήσει άμεσα την ιταλική ομάδα να κερδίσει την παραμονή της στο Καμπιονάτο. Καθώς μοναδικός του στόχος είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε να μη χάσει τη θέση του στην εθνική Σερβίας και να βρεθεί κανονικά στο Μουντιάλ.

ΘΕΛΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ… ΗΓΕΤΗ

Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο, πλέον, ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Εμπειρου, γρήγορου και με ηγετικά χαρακτηριστικά στόπερ, δηλαδή ενός παίκτη με διαφορετικά στοιχεία από τους υπάρχοντες του ρόστερ. Ο Οσκαρ Γκαρθία έχει πολύ καλή άποψη για τους Ενγκελς και Σισέ, αλλά θεωρεί ότι είναι αρκετά άπειροι για να είναι μόνοι τους. Δεν φαίνεται να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Μποτία, το συμβόλαιο του οποίου, ούτως ή άλλως λήγει το καλοκαίρι, ενώ για τον Νικολάου πιστεύει ότι χρειάζεται ακόμη αρκετό χρόνο για να είναι έτοιμος.

Ηδη από τη Σερβία έχει προκύψει από προχθές το όνομα του Μίλαν Βίλοτιτς, του Σέρβου κεντρικού αμυντικού της Γκρασχόπερς, τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά, τόσο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς όσο και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Πάντως, λέγεται ότι δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για το κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ