Ολυμπιακός : Δανεικός στην Γκόρνικ ο Γιάννης Μασούρας (pic)

Ολυμπιακός : Δανεικός στην Γκόρνικ ο Γιάννης Μασούρας (pic)

Ο νεαρός άσος μετακόμισε στην πολωνική ομάδα ως δανεικός για ένα χρόνο, χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία των δύο συλλόγων.

Στην Πολωνία με τα χρώματα της Γκόρνικ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιάννης Μασούρας. 

Ο 24χρονος δεξιός μπακ πήγε στην Πολωνία, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα.

Η συμφωνία των δύο ομάδων είναι για μονοετή δανεισμό, χωρίς μάλιστα να υπάρχει οψιόν αγοράς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο νεαρός άσος θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του και το επόμενο καλοκαίρι θα επιστρέψει στο Ρέντη.

Ο Γιάννης Μασούρας ξεκίνησε την καριέρα του από την Παναχαϊκή και στη συνέχεια μετακόμισε στην ΑΕΛ. Το 2018 ο Ολυμπιακός απέκτησε από τη  θεσσαλική ομάδα, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε το πρώτο μισό ως δανεικός στον Πανιώνιο και το δεύτερο μισό στην Λάρισα. 

Με τη φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας και σε 1 παιχνίδι Κυπέλλου, ενώ με τους Βυσσινί έπαιξε μόλις σε ένα παιχνίδι. Πλέον,  τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Πολωνία, με στόχο να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει μια θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Γκόρνικ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ