AEK : Ατομικό πρόγραμμα για τέσσερις, φορτσάρει ο Γαλανόπουλος

AEK : Ατομικό πρόγραμμα για τέσσερις, φορτσάρει ο Γαλανόπουλος

Τέσσερις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Μεταξύ αυτών και ο Κώστας Γαλανόπουλος, με τον Έλληνα μέσο να ανεβάζει όμως στροφές για τη συνέχεια.

Την προετοιμασία της για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό συνέχισε σήμερα (26/8) η ΑΕΚ.

Οι Κώστας Γαλανόπουλος, Πέταρ Καρακλάιτς, Γιάννης Ιατρούδης και Μίλος Ντέλετιτς ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση.

Όσον αφορά τον Γαλανόπουλο,  διεθνής μέσος καθημερινά φορτσάρει, ανεβάζοντας ρυθμούς χωρίς να νιώθει καμία ενόχληση στο εγχειρισμένο του πόδι. Σύντομα, αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Σε αυτήν συμμετείχε για πρώτη φορά και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα. Οι Κώστας Γαλανόπουλος, Πέταρ Καρακλάιτς, Γιάννης Ιατρούδης και Μίλος Ντέλετιτς ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18.30.

* Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κοινοποίηση τους έγινε και στην ΕΠΟ εν όψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ