Παναθηναϊκός : Πήγε στο next level ο Αλαφούζος!

Παναθηναϊκός : Πήγε στο next level ο Αλαφούζος!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και μίλησε στους παίκτες μετά το φιλικό με τον ΟΦΗ.

Στο ΟΑΚΑ είχε ξαναπάει στα Play Off… Οπότε, η παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ δεν προξένησε εντύπωση. Μάλλον ήταν αναμενόμενη, για όσους τον γνωρίζουν.

Ο αιφνιδιασμός προήλθε από την κάθοδο του Γιάννη Αλαφούζου στα αποδυτήρια του «Σπύρος Λούης». Γιατί αυτή τη φορά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποφάσισε να επισκεφτεί τους ποδοσφαιριστές μετά τη λήξη του φιλικού.

Αν ο Ντάνι Πογιάτος και οι συνεργάτες του είναι νέοι στον Παναθηναϊκό και δεν το θεώρησαν περίεργο, οι παλαιότεροι στην ομάδα σίγουρα δεν το περίμεναν. Γιατί ο Αλαφούζος είχε τέσσερα χρόνια να κατέβει στα αποδυτήρια.

Ο Αλαφούζος χαιρέτησε έναν-έναν τους παίκτες, τα μέλη του προπονητικού team και όσους ήταν στην αίθουσα. Κατόπιν, ευχήθηκε σε όλους καλή σεζόν και να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί.

Πριν αποχωρήσει, ο Αλαφούζος προέτρεψε από τους παίκτες να δουλέψουν σκληρά με τον προπονητή τους και ζήτησε «να συνεχίσετε με νίκες και να πάτε όσο καλύτερα γίνεται φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ