Οριστικά στην Αλ Σαντ ο Γκιγιέρμε

Οριστικά στην Αλ Σαντ ο Γκιγιέρμε

Ο Γκιγιέρμε δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση επέκτασης του Ολυμπιακού λόγω του χρυσού συμβολαίου που του προσφέρει η Αλ Σαντ, πίεσε για να γίνει η μεταγραφή και μέσα στις επόμενες ώρες ανακοινώνεται και επίσημα.

Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Γκιγιέρμε, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ και συγκεκριμένα στην Αλ Σαντ, στην οποία προπονητής είναι ο Τσάβι.

Οι Καταριανοί νωρίτερα ενημέρωσαν επίσημα μέσω Twitter πως ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ντόχα και απομένει η συμφωνία τους με τον Ολυμπιακό για να τον κάνουν δικό τους, κάτι που θα πρέπει να θεωρείται ήδη δεδομένο.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα πρόταση στον Βραζιλιάνο χαφ για να παραμείνει στο λιμάνι, με τον παίκτη να μην τη συζητάει καν μιας και είχε συμφωνήσει ήδη με τον σύλλογο από το Κατάρ. Ο λόγος; Το «χρυσό» συμβόλαιο που του πρόσφερε η Αλ Σαντ, το οποίο δεν μπορούσε να βρει πουθενά αλλού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τα χρήματα που θα λαμβάνει θα ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Ως εκ τούτου, ο Βραζιλιάνος πίεσε πολύ τον Ολυμπιακό να δεχτεί την πρόταση της Αλ Σαντ και να τον αφήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντόχα, κάτι που θα γίνει και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή.

Ο Βραζιλιάνος στους Ερυθρόλευκους κατέγραψε 79 συμμετοχές σε δύο χρόνια και σημείωσε 11 γκολ, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ