«Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση 4 εκατ. ευρώ για τον Πέπε»

«Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση 4 εκατ. ευρώ για τον Πέπε»

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την πρόταση του στην Γκιμαράες στα 4 εκατ. ευρώ για τον Πέπε και σύμφωνα με την A' Bola ο Πορτογάλος θα είναι η επόμενη μεταγραφή των ερυθρόλευκων.

Ο Γκιγιέρμε ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Αλ Σαντ και αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από δυο χρόνια. Οι ερυθρόλευκοι όπως ήταν λογικό κινήθηκαν άμεσα για να βρουν τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου μέσου, με τον εκλεκτό του Πέδρο Μαρτίνς να είναι ο Πέπε, όπως έχει αποκαλύψει μέσα στο καλοκαίρι to10.gr.

Ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει πρόταση πριν μερικές μέρες στην Γκιμαράες όπου ανήκει ο 23χρονος μέσος, όμως η απάντηση ήταν αρνητική. Οι Πειραιώτες όμως κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση στην πορτογαλική ομάδα και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η A’ Bola, η νέα πρόταση των ερυθρόλευκων φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ, ένα ποσό πολύ κοντά στα «θέλω» της Γκιμαράες, η οποία στην αρχή των διαπραγματεύσεων ήθελε 5 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα από την Πορτογαλία η μεταγραφή του Πέπε είναι στην τελική ευθεία και πλέον είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί συμφωνία και ο παίκτης τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στο λιμάνι.

Ο Πέπε ήταν η πρώτη επιλογή του Μαρτίνς σε περίπτωση που θα έφευγε ο Γκιγιέρμε, όπερ και εγένετο και πλέον μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέπε την προηγούμενη σεζόν είχε 46 (!) συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ και 3 ασίστ. Από αυτά τα 46 ματς τα 10 ήταν για την Ευρώπη (Europa League).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ