Αστέρας Τρίπολης : Ερχεται στην Ελλάδα ο Ροντρίγκο Γκόμες

Αστέρας Τρίπολης : Ερχεται στην Ελλάδα ο Ροντρίγκο Γκόμες

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη Παρασκευή για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης.

Στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται την επόμενη Παρασκευή (4/9) ο Ροντρίγκο «Ντρούπι» Γκόμες.

Ο 27χρονος Αργεντινός, που αγωνίζεται ως «10άρι» ήταν ο μεγάλος στόχος των Αρκάδων και μετά από δύσκολες διαπραγματεύσεις κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους.

Ο Λατινοαμερικάνος τις επόμενες ημέρες θα τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του εκκρεμότητες και την επόμενη Παρασκευή θα έρθει στην Τρίπολη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στην ομάδα της Τρίπολης.

Φυσικά, πρώτα θα προσγειωθεί στην Αθήνα, όπου θα υποβληθεί και στο απαραίτητο τεστ για κορωνοϊό. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, θα ταξιδέψει στην Τρίπολη και θα γίνει και επίσημα παίκτης του Αστέρα. Μια πολύ ποιοτική προσθήκη για την ομάδα της Τρίπολης, που βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ