Οι δυσκολίες και τα φοβερά προσόντα του Ιβουσιτς

Οι δυσκολίες και τα φοβερά προσόντα του Ιβουσιτς

Ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ιβιτσα Ιβουσιτς πέρασε δύσκολα στην Ιστρα, αλλά ήδη έπιασε δουλειά στο Ρέντη και προκάλεσε αίσθηση με τη σωματοδομή του.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός έκανε την έκπληξη, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ιβιτσα Ιβουσιτς. Ενός τερματοφύλακα άγνωστου στο ευρύ κοινό, αλλά με δεδομένο ταλέντο και προοπτική. Μέ ζηλευτά σωματικά προσόντα, με παρουσία στην Ιντερ και γεμάτες χρονιές στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Κροατίας με την Ιστρα 1961. Γενικώς, ένα ποδοσφαιρικό concept που προκαλεί ενδιαφέρον, αλλά και με πορεία δύσκολη, πραγματικό αγροτικό. Και μάλιστα εν είδει… χόμπι.

Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί για έναν 22χρονο ποδοσφαιριστή η απουσία κάθε είδους αμοιβής για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών; Διότι αυτός ήταν ο λόγος που ο Ιβουσιτς αποχώρησε από την Ιστρα. Αδυναμία πληρωμών. Προς όλους. Με το μισό ρόστερ της κροατικής ομάδας να έχει φύγει για άλλους προορισμούς και τη Μίλαν να αποκτά ένα σπουδαίο 16χρονο ταλεντάκι… κοψοχρονιά.

Οπως προκύπτει και από την επίσημη ανακοίνωση της Ιστρα, ο Ιβουσιτς έμεινε ελεύθερος από τον σύλλογο στις 2 Δεκεμβρίου 2017. Αφού πρώτα ανακοίνωσε την απόφαση του στον προπονητή του Ντάρκο Ράιτς-Σουντάρ, εν συνεχεία αναχώρησε για τη Ριέκα, όπου και προπονούνταν έως την ημέρα που υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Με την Ιστρα να τον ευχαριστεί για την προσφορά του και να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ποιος είναι, όμως, αυτό ο Ιβουσιτς; Τι είδους τερματοφύλακας; Τι τόσο ξεχωριστό έχει που έκανε την Ιντερ να τον κάνει δικό της από τα 14 του χρόνια; Τι έκανε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον εντάξουν στο δυναμικό του συλλόγου του Πειραιά; Είναι πράγματι τόσο καλός όσο λένε οι συμπατριώτες του; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ως γκολκίπερ;

Για όλες αυτές τις εύλογες απορίες δεν θα μιλήσουμε εμείς. Αλλά η εικόνα. Ενα απολύτως κατατοπιστικό βίντεο για το τι μπορεί να κάνει ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Παρακολουθήστε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο θηριώδης Ιβουσιτς μόνο απαρατήρητος δεν θα περάσει στο Ρέντη. Με τις πρώτες εντυπώσεις να είναι πολύ καλές, καθώς τα προσόντα του είναι εμφανή.

MIDEO Present – Ivica Ivušić 2017 from Mideo PromoVideo on Vimeo.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ