Αποκάλυψη: Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ουάρντα!

Αποκάλυψη: Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ουάρντα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10» ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ώρες έχοντας το ελεύθερο από τον ΠΑΟΚ να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό. Ποιες οι ενστάσεις των πράσινων για τον Αιγύπτιο.

Και τελικά πίσω από τον… καπνό της υπόθεσης των τελευταίων ημερών σχετικά με τον Παναθηναϊκό και τον Αμρ Ουάρντα, φαίνεται πως υπάρχει και φωτιά. Με τις πληροφορίες που έρχονται τις τελευταίες ώρες να είναι συγκεκριμένες και να μην επιδέχονται αμφισβήτησης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «10», ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα, όπου και διαμένει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Πηγές από τη Θεσσαλονίκη λένε πως ο σκοπός της επίσκεψης του Ουάρντα στην πρωτεύουσα είναι ο Παναθηναϊκός. Και πως ο ΠΑΟΚ του έχει δώσει το… ελεύθερο να διαπραγματευτεί με τους πράσινους, σε μια υπόθεση που φαίνεται να έχει αναλάβει περισσότερο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και να έχει απευθείας επαφή με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μπορεί το συμβόλαιο του παίκτη με τον ΠΑΟΚ να τελειώνει σε έναν χρόνο, ωστόσο από τη Θεσσαλονίκη είναι διατεθειμένοι να του δώσει την ελευθέρας του αν η επόμενη ομάδα του είναι ο Παναθηναϊκός. Κίνηση που εντάσσεται στο πλαίσιο των πολύ καλών σχέσεων που υπάρχουν σε επίπεδο διοικήσεων των δύο ομάδων (Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα δώσουν μάλιστα και φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ουάρντα δείχνει μεγάλη διάθεση να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, κάτι που το είχε επιδιώξει και πέρσι, αλλά Νταμπίζας και Δώνης ήταν αρνητικοί. Βεβαίως και φέτος υπάρχουν ενστάσεις από την πλευρά του συλλόγου, που αφορούν κυρίως τη συμπεριφορά του Ουάρντα και τον χαρακτήρα του. Και γι’ αυτό αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τίποτα δεδομένο, ούτε για μεταγραφή που βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Ωστόσο δεν επιδέχεται αμφισβήτησης η παρουσία του Ουάρντα στην Αθήνα και ο λόγος που ο Αιγύπτιος ταξίδεψε στην πρωτεύουσα. Κι αυτός ο λόγος είναι… πράσινος. Όσο και το τριφύλλι που φορούσε στην μπλούζα του σε φωτογραφία που πόσταρε πριν από δύο ημέρες στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ