ΑΕΚ : Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Λιβάγια

ΑΕΚ : Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Λιβάγια

Ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε βρίσκεται στην χώρα μας προκειμένου να συζητήσει με την ΑΕΚ την ανανέωση του συμβολαίου του Κροάτη επιθετικού.

Το συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τους… μνηστήρες για τον Κροάτη άσο να είναι πολλοί.

Οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν να «δέσουν» τον 27χρονο επιθετικό και φυσικά το ζήτημα του συμβολαίου του βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας του Ίλια Ίβιτς.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του μάνατζερ του Μάρκο Λιβάγια (ήταν στην Κωνσταντινούπολη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λέμος στη Φενέρ) … τρέναραν το ραντεβού με την ΑΕΚ.  Ωστόσο, ο Βιντσέντζο Καβαλιέρε βρίσκεται ήδη στην Αθήνα από σήμερα Κυριακή (30/8) ενώ επισκέφθηκε και το σπίτι του 27χρονου επιθετικού.

Αύριο, ο Ιταλός μάνατζερ αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς. Βεβαίως, θα είναι περισσότερο ένα διερευνητικό ραντεβού και αναμένεται να προκύψουν και άλλα.

Ο Κροάτης επιθετικός αισθάνεται πολύ καλά στην χώρα μας και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα. Ωστόσο, επιθυμεί και ένα καλύτερο συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν στα κιτρινόμαυρα τον καλύτερο τους παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ