Ολυμπιακός : Έρχεται στην Ελλάδα ο Πέπε, ολοκληρώνεται του Ροντρίγκες

Ολυμπιακός : Έρχεται στην Ελλάδα ο Πέπε, ολοκληρώνεται του Ροντρίγκες

Ο Πέπε αναμένεται εντός της εβδομάδας στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι κι αυτός μια ανάσα από το να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση του Γκιγιέρμε για το Κατάρ έχει φουλάρει για να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει αρκετά τις υποθέσεις τους, με τον Πέπε να είναι θέμα χρόνου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο λιμάνι, καθώς όπως αποκάλυψε to10.gr υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με την Γκιμαράες αλλά και με τον παίκτη, ο οποίος ήταν από την πρώτη στιγμή η προτεραιότητα του Πέδρο Μαρτίνς για αντί-Γκιγιέρμε.

Όπως επίσης είχε αποκαλύψει to10.gr, οι επαφές ήταν προχωρημένες και πράγματι ο 23χρονος μέσος είναι προ των πυλών από τον Ολυμπιακό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός «τρέχει» και την περίπτωση του εξτρέμ, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του Γκάρι Ροντρίγκες. Η υπόθεση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ είναι επίσης σε καλό δρόμο και αναμένεται κι αυτή να τελειώσει σύντομα και να φορέσει ο παίκτης τα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να πάρει ως δανεικό τον Γκάρι, δίνοντας ένα ποσό που ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ από αυτά που εισπράττει ο Αφρικανός εξτρέμ από τη Φενερμπαχτσέ (περίπου 2,5 εκατ). Η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες δε φαίνεται πως είναι μεγάλη και είναι θέμα χρόνου να καμφθεί, ενώ κομβικό ρόλο έχει παίξει η επιθυμία του ίδιου του Ροντρίγκες να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ