Παναθηναϊκός : Απαντάει ο Ρόχας

Παναθηναϊκός : Απαντάει ο Ρόχας

Ο Γκάμπριελ Ρόχας έχει στα χέρια του πρόταση από τον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να περιμένουν την απάντηση του Αργεντινού μπακ μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την κίνηση του για την απόκτηση του Γκάμπριελ Ρόχας της Σαν Λορέντζο και περιμένει την απάντηση του παίκτη. Ο Τσάβι Ρόκα και ο Ντάνι Πογιάτος έχουν καλή άποψη για τον Ρόχας, όμως δεν είναι εύκολη απόκτηση του.

Για αυτό τον λόγο και περιμένουν την απάντηση του άμεσα προκειμένου ο Ρόκα να είναι έτοιμος να δει και άλλους αριστερούς μπακ αν η εξέλιξη είναι αρνητική.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόχας, που άρχισε προετοιμασία με τους «κομμένους» της Σαν Λορέντζο, μίλησε με τον προπονητή του, Μαριάνο Σόσο, ο οποίος πάντως του ζήτησε να μείνει στην ομάδα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το σκέφτεται και μέσα στη μέρα θα απαντήσει στον Παναθηναϊκό για το αν θα μείνει στη Σαν Λορέντζο ή αν θα συνεχίσει την καριέρα του στους πράσινους.

Ωστόσο, ο Ρόκα φαίνεται πως είναι ήδη προετοιμασμένος με εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο Ρόχας επιλέξει την παραμονή του στην αργεντίνικη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ