Παναθηναϊκός : Προσπάθεια για δανεισμό του Πέρεθ από τη Βαγιαδολίδ

Παναθηναϊκός : Προσπάθεια για δανεισμό του Πέρεθ από τη Βαγιαδολίδ

O Τσάβι Ρόκα έχει ρίξει «δίχτυα» στη Βαγιαδολίδ για την απόκτηση του Κίκε Πέρεθ, κάνοντας ένα αντίστοιχο deal με εκείνο του Ανουάρ.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, με τον Τσάβι Ρόκα να στοχεύει πλέον στην ενίσχυση στη μεσαία γραμμή του τριφυλλιού.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής ψάχνει έναν μέσο και ο «εκλεκτός» φαίνεται πως είναι ο Κίκε Πέρεθ, ο οποίος αγωνίζεται στη Βαγιαδολίδ. Ο 23χρονος Ισπανός μεσοαμυντικός δεσμεύεται μέχρι το 2025, όμως δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα ενόψει της νέας σεζόν και δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια.

Αυτό λοιπόν θέλει να εκμεταλλευτεί και ο Ρόκα, ο οποίος από την πλευρά του έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους της Βαγιαδολίδ. Ο Ισπανός λοιπόν προσπαθεί να πείσει τη Βαγιαδολίδ να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με «όπλο» την περίπτωση Ανουάρ.

Στόχος του Ρόκα και του Παναθηναϊκού είναι να αποκτήσει τον Πέρεθ και ο ίδιος να βελτιωθεί αγωνιστικά, όπως συνέβη με τον Ανουάρ, που πλέον διεκδικεί θέση στο ρόστερ της Βαγιαδολίδ. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει πολύ καλές σχέσεις με τον (επίσης Καταλανό) προπονητή της Βαγιαδολίδ, Σέρτζιο Γκονζάλες και «τρέχει» την περίπτωση του Πέρεθ, με τον παίκτη να αρέσει και στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ