«Πρόταση για 3+1 χρόνια της Φενέρμπαχτσε στον Λιβάγια»

«Πρόταση για 3+1 χρόνια της Φενέρμπαχτσε στον Λιβάγια»

Νέο δημοσίευμα των Τούρκων για τον Μάρκο Λιβάγια. «7-9 εκατομμύρια ευρώ ζητά η ΑΕΚ», αναφέρουν στην γειτονική χώρα.

Το συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια… καίει για την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την πρώτη τους επαφή με τον μάνατζερ του Κροάτη, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν και άλλα ραντεβού. Με τους ανθρώπους της Ένωσης να ελπίζουν σε… λευκό καπνό.

Στην Τουρκία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια, με τους γείτονες να ρίχνουν διαδοχικές… βόμβες. Οι Τούρκοι επαναφέρουν στο προσκήνιο την Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως η ομάδα του Μπουλούτ προσφέρει στον 27χρονο επιθετικός συμβόλαιο για 3+1 χρόνια, με αποδοχές κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, η milliyet κάνει αναφορά και στις «κιτρινόμαυρες» απαιτήσεις, με την Ένωση να φέρεται να ζητάει 7-9 εκατ. ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρηση του καλύτερού της παίκτη.

«Ο Λιβάγια είναι ο πιο πολύτιμος παίκτης της ΑΕΚ και ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος. Γι’ αυτό τον λόγο η ΑΕΚ δεν θέλει να τον χάσει. Οι «κιτρινόμαυροι» του πρόσφεραν συμβόλαιο ενός εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Ο παίκτης θέλει 1,3 εκατ. ευρώ. Η Φενερμπαχτσέ του προσφέρει συμβόλαιο κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ δίνει και στον παίκτη συμβόλαιο για 3+1 χρόνια.

Κανονικά ο παίκτης ανήκει στην ΑΕΚ και είναι χαρούμενος στην ομάδα, αλλά και ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες των οπαδών. Από οικονομική όμως άποψη η προσφορά της Φενερμπαχτσέ είναι καλύτερη και ο παίκτης μπορεί τελικά να προτιμήσει την Φενέρ. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να συμφωνήσουν οι δύο σύλλογοι, η ΑΕΚ ζητάει ένα ποσό μεταξύ 7 και 9 εκατομμυρίων ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ