Επίσημο : Στον Βόλο ο Μαρτίνες (pic)

Επίσημο : Στον Βόλο ο Μαρτίνες (pic)

Ο Νίκολα Μαρτίνες ανακοινώθηκε από τον Βόλος ΝΠΣ και υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Ο Νίκολα Μαρτίνες έμεινε πριν λίγες μέρες ελεύθερος από τον Άρη, με σκοπό να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός θα είναι στον Βόλο ΝΠΣ, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή του και θα αποτελέσει την τέταρτη ελληνική ομάδα της καριέρας του.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και αναμένεται να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμής της ομάδας. Να θυμίσουμε ότι στην χώρας μας, έχει φορέσει τα χρώματα των Παναιτωλικό, Ολυμπιακό και Άρη. Με τελευταίο, μάλιστα, έπαιξε τα τελευταία δύο χρόνια και πραγματοποίησε 51 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού Νίκολας Μαρτίνεζ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνια.

Ο Μαρτίνεζ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αρη απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βελέζ, Ιντεπεντιέντε, Σαντιάγκο Μούρθια, Σαν Μάρτινς, Παναιτωλικό, Ολυμπιακό, Ανόρθωση, Γουέστερν Σίδνει και Απόλλων Λεμεσού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ