Ολυμπιακός: Θέλει δανεικό τον Μάρκοβιτς η Παρτιζάν

Ολυμπιακός: Θέλει δανεικό τον Μάρκοβιτς η Παρτιζάν

Οι Σέρβοι επιθυμούν τον επαναπατρισμό του 20χρονου σέντερ μπακ.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς από την Παρτιζάν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σέρβικου ποδοσφαίρου.

Ο 20χρονος σέντερ μπακ το πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε σε 2 παιχνίδια Κυπέλλου με την ανδρική ομάδα και σε τρία ματς με την Κ19 των Πειραιωτών, ενώ το δεύτερο μισό παραχωρήθηκε από τους Ερυθρόλευκους ως δανεικός στην Λάρισα. Με τους Βυσσινί ο νεαρός άσος είχε οκτώ συμμετοχές. Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ μπορεί να είναι για 1.5 χρόνο, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι ο 20χρονος θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη θεσσαλική ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Παρτιζάν επιθυμεί την επιστροφή του Μάρκοβιτς ως δανεικό, ενώ και ο ίδιος θέλει να γυρίσει στη Σερβία.

Η ομάδα του Βελιγραδίου επιθυμεί την απόκτηση του νεαρού σέντερ μπακ, ο οποίος όταν αγωνιζόταν στην Παρτιζάν έκανε σπουδαίες εμφανίσεις και κατάφερε να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ο Μάρκοβιτς είναι γέννημα-θρέμμα της Παρτιζάν, αφού είχε παίξει σε όλες τις μικρές ομάδες (Κ15, Κ17, Κ19), πριν αγωνιστεί με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας.

Με την ασπρόμαυρη φανέλα ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς πραγματοποίησε 50 συμμετοχές, έχοντας 4 γκολ και 1 ασίστ σε 4.096. Εμφανίσεις, που τον έβαλαν στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων και τον έφεραν στον Ολυμπιακό. Ένα project το οποίο πιστεύουν στο μεγάλο λιμάνι.

Ο ίδιος από την πλευρά του θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βελτιωθεί σε ατομικό επίπεδο, αλλά και θέματα τακτικής, προκειμένου να επιστρέψει καλύτερος στου Ρέντη και να διεκδικήσει μια θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ