Παναθηναϊκός : Όταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανακοίνωσε το «φεύγω»

Παναθηναϊκός : Όταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανακοίνωσε το «φεύγω»

Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια, ο Τζίγγερ έκλεισε την πορεία 32 ετών της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το ημερολόγιο έδειχνε 5 Σεπτεμβρίου του 2011, όταν  ο Γιάννης Βαρδινογιάννης βρέθηκε ενώπιον των δημοσιογράφων για τελευταία φορά για ζήτημα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Ο τότε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, με την οποία ανακοίνωσε την οριστική και αμετάκλητη αποχώρηση της οικογένεια του από το Τριφύλλι.

«Η μόνη λύση για να βγούμε από το αδιέξοδο είναι να αποχωρήσει η οικογένειά μου από τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός σπαράζεται από έναν άνανδρο πόλεμο, με στόχο εμένα και την οικογένειά μου. Ολοι αυτοί απαξιώνουν την ομάδα. Δίνουμε τέλος σε αυτό. Αποχωρούμε από τον Παναθηναϊκό. Μπορούμε να πούμε ότι μετά από 32 χρόνια ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πορευτεί χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ξεχάστε μας…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Τζίγγερ.

Είχε προηγηθεί ένα έντονο καλοκαίρι, με τις αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών εναντίον του και με υβριστικά συνθήματα κατά των μελών της οικογένειας του. Το αποκορύφωμα ήταν φιλικό το παιχνίδι με τη Τζένοα στο ΟΑΚΑ, που μετατράπηκε σε συλλαλητήριο, ενώ σημειώθηκαν εμφυλιοπολεμικά περιστατικά μεταξύ οπαδών στις εξέδρες.

Σε μία φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα, ο Γιάννης Βαρδινογιάνης έκανε τον απολογισμό της θητείας του στον Παναθηναϊκό και σφύριξε… λήξη στην πορεία τριών δεκαετιών της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ. Τυπικά, η απεμπλοκή του σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2012, όταν μεταβίβασε τις μετοχές του στη «Συμμαχία» του Γιάννη Αλαφούζου.

Ουσιαστικά, όμως, ήταν η τελευταία φορά που ο Τζίγγερ μίλησε δημόσια για τον Παναθηναϊκό. Ο επιχειρηματίας πήγε μερικές φορές ακόμα στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει παιχνίδια, αλλά ουδέποτε είπε το παραμικρό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ