Αποκλειστικό : Ανοιχτή γραμμή μεταξύ Παναθηναϊκού και Nova

Αποκλειστικό : Ανοιχτή γραμμή μεταξύ Παναθηναϊκού και Nova

Μεταξύ της νέας ιδιοκτησίας της Nova και της πλευράς του Γιάννη Αλαφούζου σημειώθηκε επικοινωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Μετά και τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ο μοναδικός από τη Superleague ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στο «μπουκέτο» της Nova είναι ο Παναθηναϊκός. Η «πράσινη» ΠΑΕ έχει αρχίσει το δικό της εγχείρημα με το «Παναθηναϊκός TV» και φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει. Άλλωστε, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την επιθετική ανακοίνωση που είχε εκδώσει η διοίκηση του Τριφυλλιού για το συνδρομητικό.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει στο… παρά ένα. Η Nova σύντομα θα έχει νέα ιδιοκτησία, αφού εκκρεμούν οι εγκρίσεις από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες για να ολοκληρωθεί το deal. Η αλλαγή πολιτική της Nova απέναντι στις ομάδες που ήταν «άστεγες» οφείλεται ακριβώς στη μεταβολή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Η γραμμή του νέου ιδιοκτήτη είναι να έχει όλες τις ΠΑΕ της Superleague στο δυναμικό του συνδρομητικού καναλιού.

Με αυτή τη λογική, τα στελέχη της Nova συμφώνησαν με τους Απόλλωνα, Λαμία, ΟΦΗ, Παναιτωλικό και ΝΠΣ Βόλο και τα βρήκαν με τον ΠΑΟΚ.

Όμως, ο μεγάλος στόχος της Nova είναι να διατηρήσει στο «πακέτο» της και τον Παναθηναϊκό. Για αυτό, ο νέος ιδιοκτήτης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας απ’ ευθείας με τον Γιάννη Αλαφούζο και άμεσα θα αρχίσει ένας δεύτερος κύκλος επαφών.

Ποια είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή; Πολύ απλά, δεν υπάρχουν. Στην επικοινωνία που υπήρξε, διαπιστώθηκε διάθεση για συζήτηση, αλλά δεν ειπώθηκαν νούμερα εκατέρωθεν. Βέβαια, η διαπραγμάτευση δεν αρχίζει από το μηδέν. Ο Αλαφούζος είχε απορρίψει τα 5,6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και είχε αξιώσει περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, επί τάπητος θα τεθεί ένα «δεδικασμένο». Εάν ισχύουν τα 7 εκατομμύρια ευρώ που φέρεται να πρόσφερε η Nova στον ΠΑΟΚ, τότε ο Παναθηναϊκός πέραν πάσης αμφιβολίας θα απαιτήσει περισσότερα. Άλλωστε, μπορεί να μην διανύει την καλύτερη εποχή του, αλλά έχει σχεδόν διπλάσιο όγκο οπαδών από τον «Δικέφαλο του Βορά» και άρα, περισσότερους εν δυνάμει πελάτες για το συνδρομητικό κανάλι.

Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι της Nova έχουν εικόνα για τις απαιτήσεις του Αλαφούζου. Για να εμπλακούν σε διαπραγματεύσεις, προφανώς έχουν την έγκριση του νέου ιδιοκτήτη να καταλήξουν στη «χρυσή τομή». Συνεπώς, τίποτα δεν είναι σίγουρο και τίποτα δεν μπορεί να απορριφτεί ως πιθανότητα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ