ΠΑΟΚ : Μάχη για Χατσερίντι, μιλάει και με Λόμπαερτς

ΠΑΟΚ : Μάχη για Χατσερίντι, μιλάει και με Λόμπαερτς

Ο ΠΑΟΚ πήρε το «ναι» του Χατσερίντι και παλεύει να ρίξει τις απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου για να τον κλείσει από τώρα. Ψηλά στη λίστα και ο Λόμπαερτς, επιβεβαιώνει τις επαφές ο ατζέντης του.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού μετά και το ναυάγιο με τον Μολέδο. Ο δικέφαλος, σύμφωνα με τη Metrosport, είναι σε επικοινωνία με την πλευρά του Νίκολας Λόμπαερτς ο οποίος αγωνίζεται στην Οστάνδη και πρόκειται για μια καλή περίπτωση στόπερ.

Ο 32χρονος Βέλγος διεθνής έχει επιτυχή θητεία στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, στην οποία αγωνίστηκε σχεδόν για μια δεκαετία. Την περσινή σεζόν μάλιστα, υπήρξε συμπαίκτης με τον Ρόμπερτ Μακ στη Ρωσική ομάδα. Ο Σλοβάκος μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του μόλις ρωτήθηκε γι’ αυτόν. Ο Μακ επικοινώνησε με τον Λόμπαερτς με τον πρώτο να τον ενημερώνει για την κατάσταση που επικρατεί στον δικέφαλο και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ιβάν Σαββίδης θα κληθεί να αποφασίσει μαζί με τους συνεργάτες του για την περίπτωση του Λόμπαερτς, ο οποίος με το πλούσιο βιογραφικό του, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά ονόματα για να καλύψουν τη θέση του στόπερ. Να σημειωθεί ο Λόμπαερτς είναι 38 φορές διεθνής με το Βέλγιο και πως στην καριέρα του έχει κατακτήσει συνολικά 14 τρόπαια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός στο να έρθει στον ΠΑΟΚ με τη  μορφή δανεισμού. Έχει συμβόλαιο με την Οστάνδη μέχρι τον Ιούνιο του 2020, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Τη φετινή σεζόν μετράει ως τώρα 21 συμμετοχές με τη βελγική ομάδα.

Μάλιστα, υπήρξε επικοινωνία της Metrosport με τον μάνατζερ του παίκτη, Σάντος Βέρχουστ, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Ναι, συζητάμε με τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα για την περίπτωση του Νίκολας Λόμπαερτς. Έχουμε ανταλλάξει και οικονομικά στοιχεία για την προοπτική δανεισμού του. Περιμένουμε τις τελικές συζητήσεις για να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα».

Συγχρόνως, στον ΠΑΟΚ εξακολουθούν να δίνουν μάχη για την περίπτωση του Ουκρανού διεθνή στόπερ Γεβγέν Χατσερίντι. Θυμίζουμε πως ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου μέχρι το καλοκαίρι, όμως έχει δικαίωμα να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα θελήσει από την 1η Ιανουαρίου. Ο ΠΑΟΚ έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την πλευρά του Χατσερίντι, η οποία είναι θετική στην περίπτωση του να φορέσει τα ασπρόμαυρα ο παίκτης.

Ωστόσο, το πρόβλημα προσδιορίζεται στην στάση της διοίκησης της ουκρανικής ομάδας, η οποία ζητά ένα αξιοσέβαστο ποσό χρημάτων για να τον παραχωρήσει την τρέχουσα περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ