Πιο… εύστοχος ο ΠΑΟΚ, 1-0 τον Παναθηναϊκό

Πιο… εύστοχος ο ΠΑΟΚ, 1-0 τον Παναθηναϊκό

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ από τον Άκπομ και νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό.

Σε ένα φιλικό παιχνίδι με ασυνήθιστα καλό ρυθμό για την εποχή, ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό καταφέρνοντας να αξιοποιήσει μία από τις ευκαιρίες του. Ο σκόρερ ήταν ο Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Χριστογεώργου σε σουτ του Σβιντέρσκι και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και επιθετικά, προσπάθησαν να δημιουργήσουν και έδειξαν ότι έχουν καλό βαθμό ετοιμότητας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Καρλίτος – Μακέντα από τους «πράσινους» και οι Σβιντέρσκι και Άκπομ από τους «ασπρόμαυρους» θα μπορούσαν να σκοράρουν και άλλα τέρματα, αν ήταν πιο προσεκτικοί στις τελικές προσπάθειες τους.

Τακτικά, ο Πογιάτος επέμεινε στο 4-3-3, σε αυτό έχει «χωρέσει» τον Καρλίτος και Μακέντα και έχει καταλήξει στην πλειονότητα των βασικών για την Τρίπολη. Με δεδομένες τις απουσίες λόγω τραυματισμών ή τη μέτρια αγωνιστική κατάσταση, οι Διούδης, Φακούντο, Βέλεθ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μακέντα και Καρλίτος έχουν… καπαρώσει τη θέση τους. Εκκρεμούν το αριστερό άκρο της άμυνας, ένα κενό στον «άξονα» και ο δεξιός εξτρέμ, καθώς και ο Σένκεφελντ, αν θα φτάσει στο 100% πριν την πρεμιέρα.

Αντίστοιχα, ο Άμπελ Φερέιρα δεν αποχωρίζεται το 3-4-2-1 και με αυτό θα διεκδικήσει την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα. Ο Πορτογάλος θα αλλάξει μπακ με τις επιστροφές των διεθνών και λογικά δεν θα «πειράξει» τους νικητές της Μπεσίκτας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πογιάτος): Χριστογεώργος, Σάντσες (83’ Σαμαράς), Βέλεθ (72’ Καραγιάννης), Πούγγουρας, Μαυρομμάτης, Αγιούμπ, Σερπέζης, Τζαβίδας (59’ Αθανασακόπουλος), Σαβιέρ (79’ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος, Μακέντα..

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς (59’ Ρέι), Μιχόγεβιτς (73’ Παναγιώτου), Βαρέλα (59’ Ταχάτος), Κρέσπο, Λύρατζης, Εσίτι, Σβαμπ (46’ Νινούα), Μπίσεσβαρ (72’ Βρακάς), Ζαμπά (89’ Γιαξής), Ακπομ (59’ Κουλιεράκης), Σφιντέρσκι (58’ Κούτσιας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ