Έντονα παράπονα από ΑΕΚ και Λιβάγια για τη διαιτησία

Έντονα παράπονα από ΑΕΚ και Λιβάγια για τη διαιτησία

Η ΑΕΚ εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του Σκουλά στην αναμέτρηση με την Λάρισα, ενώ κι ο Μάρκο Λιβάγια ήταν έξαλλος με τον Έλληνα ρέφερι.

Η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Λάρισα στο AEL FC Arena, σε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να τις στοιχίσει στο τέλος της σεζόν, καθώς ο Ολυμπιακός με νίκη σήμερα επί της Ξάνθης ξεφεύγει με τρεις βαθμούς από τους κιτρινόμαυρους.

Η Ένωση δεν ήταν καλή το συγκεκριμένο ματς κι αυτό της στοίχισε, αλλά οι άνθρωποι του δικεφάλου έχουν έντονα παράπονα και από τον διαιτητή Σκουλά. Συγκεκριμένα από την ΑΕΚ τονίζουν πως ο Έλληνας ρέφερι επέτρεπε το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, ενώ κάποιες φορές δεν το τιμωρούσε καν.

Επίσης η Ένωση ζητάει πέναλτι για τη φάση του 73ου λεπτού, όπου ο Μάρκο Λιβάγια ανατράπηκε εντός περιοχής, όμως δέχτηκε την κίτρινη κάρτα επειδή διαμαρτυρήθηκε. Ο Κροάτης επιθετικός μάλιστα ήταν πολύ εκνευρισμένος στη συνέχεια και για αυτό αποχώρησε ως αλλαγή.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή ή γι’ αυτή τη βλακεία. Σε κάθε ματς γίνονται τέτοιες βλακείες. Μπήκα μπροστά από έναν αμυντικό, στόπαρα την μπάλα και αυτός με κλώτσησε. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε αυτό, δεν καταλαβαίνω κάποιους κανόνες, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Οι διαιτητές κάνουν συνεχώς λάθη, επιτρέπουν τέτοιο παιχνίδι, αλλά είναι ΟΚ», είπε ο Λιβάγια εμφανώς προβληματισμένος από τη διαιτησία του Σκουλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ