Άρης : Το μήνυμα του Χαριστέα στους ποδοσφαιριστές

Άρης : Το μήνυμα του Χαριστέα στους ποδοσφαιριστές

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε στη προπόνηση και μίλησε στους παίκτες ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Όσοι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι με τον Βόλο έκαναν αποκατάσταση ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Ένινγκ.

Στο Δασυγένειο βρέθηκε και ο Άγγελος Χαριστέας, που μίλησε στους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

«Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πρέπει από το ξεκίνημα να το δείξουμε αυτό . Έχουμε βατό πρόγραμμα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε νίκες που θα μας φέρουν ψηλά στη βαθμολογία . Ζητάω από όλους από εδώ και πέρα συγκέντρωση, σοβαρότητα και επαγγελματισμο.

Να μην αδικήσετε τους εαυτούς σας. Ειστε πολύ καλοί παίκτες και σας έχουμε εμπιστοσύνη. Η νέα αγωνιστική περίοδος έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, είμαστε όμως δυνατοί. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πετυχημένη χρόνια. Να το πιστέψετε και εσείς και όλα θα πάνε καλά», τόνισε μεταξύ άλλων ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ