Σαμπντόρια για Τααράμπτ, στο «κόλπο» ο Ολυμπιακός

Σαμπντόρια για Τααράμπτ, στο «κόλπο» ο Ολυμπιακός

Η Σαμπντόρια κινείται για την απόκτηση του Αντέλ Τααράμπτ, όμως δεν «παίζει» μόνη της, αφού σύμφωνα με τους Ιταλούς τον παίκτη κοιτάζει ο Ολυμπιακός, και η Ζενίτ με τη Φιορεντίνα.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Αντέλ Τααράμπτ για την ενίσχυση στη μεσαία του γραμμή, όμως η περίπτωση του δεν είναι εύκολη. Ο Μαροκινός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπενφίκα και την περασμένη σεζόν ήταν αναντικατάστατος, ενώ παράλληλα το ενδιαφέρον γύρω από εκείνον είναι έντονο.

Πιο συγκεκριμένα, τις εξελίξεις γύρω από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό των αετών της Λισαβόνας παρακολουθούν και οι Ζενίτ και Φιορεντίνα, αλλά και η Σαμπντόρια. Η τελευταία μάλιστα είναι διατεθειμένη να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του, αφού ο Κλαούντιο Ρανιέρι θέλει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με το «calciomercato24.com» μάλιστα οι Γενοβέζοι ετοιμάζουν πρόταση για τον παίκτη, αφού πρώτα όμως ολοκληρώσουν με τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών για να εκταμιεύσουν τα χρήματα για τον Μαροκινό. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ιταλοί επιμένουν για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι είναι γερά στο «παιχνίδι» της απόκτησης του.

Βέβαια, η Μπενφίκα δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει εύκολα, αφού ζητάει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, ένα ποσό που αναγκάζει τόσο τη Σαμπντόρια, αλλά και τους Ολυμπιακό, Ζενίτ και Φιορεντίνα να είναι επιφυλακτικοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ