Η ιστορία του Αλέν : Η Σκωτία και το παιδικό του όνειρο

Η ιστορία του Αλέν : Η Σκωτία και το παιδικό του όνειρο

Ο 28χρονος τερματοφύλακας μπορεί να γεννήθηκε στη Γαλλία, αλλά έχει σκωτσέζικες ρίζες. Μάλιστα, τόνισε ότι όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της χώρας και μάλιστα εάν αυτό γίνει πριν τον Δεκέμβριο, θα παντρευτεί φορώντας κιλτ!

Μεγάλη συνέντευξη στην Equipe παραχώρησε ο Μπόμπι Αλεν. Ο 28χρονος πορτιέρο του Ολυμπιακού μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Σκωτία και τόνισε ότι παρότι έχει γεννηθεί στη Γαλλία, όνειρό του είναι να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας της Μεγάλης Βρετανίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο πατέρας του είναι Γάλλος, αλλά η μητέρα του είναι Σκωτσέζα και ο μεγάλος του αδερφός έχει γεννηθεί στη συγκεκριμένη χώρα.

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού τόνισε ότι μέχρι να αποσυρθεί θα παλεύει για να κληθεί στην εθνική Σκωτίας και δήλωσε ότι έχει βάλει στοίχημα αν βρεθεί στις επιλογές του Στιβ Κλαρκ πριν τον Δεκέμβριο, να παντρευτεί φορώντας κιλτ!

Αναλυτικά όσα είπε στην Equipe:

Γεννήθηκες στη Γαλλία, παίζεις στην Ελλάδα, αλλά θες να εκπροσωπήσεις την Σκωτία

«Είναι λίγο περίεργο. Ο πατέρας μου είναι Γάλλος και η μητέρα μου είναι Σκωτσέζα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σκωτία. Οι γονείς μου έζησαν για λίγα χρόνια στη συγκεκριμένη χώρα. Εκεί μάλιστα γεννήθηκε και ο μεγαλύτερος αδερφός μου».

Ο Στιβ Κλαρκ (προπονητής της Σκωτίας) δεν σε συμπεριέλαβε στις τελευταίες κλήσεις του. Αυτό είναι ένα κακό σημάδι;

«Όχι, μάλλον είναι λογικό αφού καλούνται οι τερματοφύλακες που έχουν παιχνίδια στα πόδια τους».

Πιστεύεις ακόμα ότι μπορείς να βρεθείς στην εθνική ομάδα;

«Θα κάνω τα πάντα για να καταφέρω να βρεθώ στις επιλογές του προπονητή μου. Θα είμαι περήφανος αν τα καταφέρω. Ελπίζω να είμαι στις επόμενες κλήσεις. Είναι το όνειρό μου και θα το παλεύω μέχρι να αποσυρθώ».

Είναι στόχος το Euro;

«Απλά θέλω να φορέσω τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Σκωτίας. Εχω βάλει στοίχημα, ότι εάν κληθώ στην εθνική πριν τον γάμο μου (26/12), θα παντρευτώ φορώντας κιλτ. Η σύντροφός μου δεν το θεωρεί πολύ ωραίο, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ